Apple Yüksek Getirili Tasarruf Hesabını Başlattı

 Hesap cazip bir %4,15 APY sunuyor ancak kaydolmak için bir Apple Kartına ihtiyacınız olacak.

 

03 Şubat 2023'te New York'ta bir kişi Apple Store'un yakınında yürüyor. Apple, ilk çeyrek kazançlarını açıkladı ve analistlerin beklentilerinin nadiren kaçırıldığını bildirdi; Apple'ın toplam gelirinin yarısından fazlasını oluşturan iPhone satışları, bir önceki yıla göre %8 düşüşle 65,7 milyar dolara geriledi.

Bu tasarruf hesabı teklifi yalnızca Apple Kart kullanıcıları için geçerlidir.

Apple Kart kullanıcıları artık iPhone'larındaki Cüzdan uygulaması aracılığıyla yıllık yüzde 4,15 getiri sağlayan bir tasarruf hesabı açabiliyor.

Bu yüksek getirili tasarruf hesabının lansmanı, Apple'ın ürünü duyurmasından bu yana altı aydan biraz fazla bir sürede gerçekleşti. Tasarruf hesabı yalnızca Apple Kartı olan uygun tüketiciler tarafından kullanılabilir

Apple Kart Birikim Hesabı Nasıl Çalışır?

Goldman Sachs, Apple Kartını çıkarıyor ve aynı zamanda yeni tasarruf hesabının da arkasındaki banka. Bir tasarruf hesabı açtığınızda, Apple Kartınızın nakit geri ödeme ödülleri siz kazandıkça otomatik olarak yatırılmaya başlayacaktır, ancak bundan vazgeçebilirsiniz.

Ayrıca bağlı bir banka hesabından veya Apple Cash bakiyenizden tasarruf hesabınıza para aktarabilirsiniz. Kullanıcılar Cüzdan uygulaması aracılığıyla bakiyelerini görüntüleyebilir, para çekebilir ve para yatırabilirler. Maksimum 250.000$ bakiye bulunmaktadır.

Bir hesap açmak için en az 18 yaşında olmanız, iPhone'unuza eklediğiniz aktif bir Apple Kartının sahibi veya ortak sahibi olmanız, Sosyal Güvenlik veya vergi mükellefi kimlik numaranıza sahip olmanız, kabul edilen bir fiziksel adrese sahip ABD'de ikamet ediyor olmanız, iki tane kullanmanız gerekir. Apple Kimliğinizle faktör kimlik doğrulaması yapın ve iOS'un en güncel sürümünü edinin.

Mevduat hesabı sözleşmesi , hesabınızı korumanın bir Apple Kartına sahip olmayı gerektirmediğini belirtir.

Apple Kart İçin Birikim Hesabı Açılmalı mı?

Goldman Sachs'ın tasarruf hesabı, ulusal ortalamanın çok üzerinde bir APY sunuyor. Yine de benzer veya daha yüksek oranlara sahip ve belirli bir kredi kartına bağlı olmayan, yüksek getirili tasarruf hesapları var.

Apple Card'ı düzenli olarak kullanıyorsanız ve kredi kartı ödüllerinizi yüksek getirili bir tasarruf hesabına otomatik olarak aktarmanın rahatlığını takdir ediyorsanız, bu hesap bunu mümkün kılar.

Apple Kart Nasıl Nakit Geri Kazanır?

Apple Kartınızı Apple Pay ile kullanarak ödeme yaptığınızda, Apple Card, Apple ve diğer belirli satıcılarda yaptığınız harcamalardan %3 oranında para iadesi kazanır. Diğer tüm Apple Pay harcamalarınız %2 oranında nakit iadesi kazandırır ve fiziksel kredi kartınızı kullandığınızda %1 oranında geri ödeme alırsınız.

Apple Card başvurusu yapmayı düşünüyorsanız en azından iyi bir kredi notuna sahip olmak iyi bir fikirdir .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski